Even voorstellen

Mijn naam is A3.

A3 kleurIk werk als freelance illustrator/cartoonist. Op deze site treft u werk aan dat ik gemaakt heb voor diverse opdrachtgevers, maar ook het nodige vrije werk (wat ik gewoon leuk vind om te maken). Het is natuurlijk fantastisch als je van je hobby je beroep kunt maken, dus ik ben hard aan het werk om mij hierin fulltime te manifesteren.

Ik kom uit Alkmaar waar ik op jeugdige leeftijd begon met het sparen van stripboeken. In no-time had het stripvirus mij te pakken en ik besloot ook van die grappige poppetjes te gaan tekenen. Dit werd vooral door mijn vader, die zelf geweldig kon schilderen, voortdurend gestimuleerd.
Enkele jaren heb ik het potlood, de gum en het penseel in de tekendoos laten liggen om me te storten op de muziek, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan dus lang heeft dat niet geduurd.

Ik heb een opleiding als vormgever gevolgd op het Grafisch Lyceum in Amsterdam, maar het scheppen van allerlei maffe figuurtjes, rare beestjes en het creƫren van eigen stripwerelden is toch hetgeen wat naar mijn mening het allerleukst is om te doen.

Dus, bent u dus op zoek naar een strip, een cartoon of een serieuzer illustratie? Aarzel dan niet om contact op te nemen.